Про оптимізацію використання одноразових поліетиленових пакетів та повну заборону упродовж 5-ти наступних років.  60 180
Маршрутный транспорт после 22.30  60 158
Запрет выхода в море промышленных суден на 2 года для восстановления экологического состояния моря  40 66
Зробити пішохідну зону Приморської площі (включаючи лавки для сидіння) зоною, вільною від паління  19 43
Про звіт директора КП «Бердянськводоканал» щодо стану систем водовідведення та водопостачання міста та плану модернізації на найближчі 5 років  4 33
Вимагаємо розробки ефективної місцевої програми створення робочих місць та розвитку підприємництва  4 26
Про звіт та фінансову перевірку діяльності комунального підприємства «Міськсвітло»  4 22
Зміна назви вулиці  43 12