Шановні користувачі веб-сайту «Бердянська петиція»!

Звертаємо вашу увагу, що відповідно до ст. 5 Закону України «Про звернення громадян» у зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові. В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним.

Крім того Законом України «Про звернення громадян» не передбачено зазначення псевдонімів та прізвиськ. Звертаємо вашу увагу, що у випадку реєстрації користувачем замість прізвища, імені та по батькові псевдонімів, прізвиськ або ініціалів прізвища, такі підписи будуть видалятися модератором, а петиції, автором яких виступає така особа, не допускатимуться до збору підписів. Також з метою кібербезпеки, відповідно до рішення ради Національної безпеки і оборони України від 14 травня 2020 року «Про застосування, скасування і внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (cанкцій)», що було введене в дію Указом Президента України від 14 травня 2020 року № 184/2020, автоматично будуть видалятися підписи та петиції, що надійшли із заборонених в Україні ресурсів.

Покращення благоустрою міста та поліпшення умов проживання мешканців приватного сектору шляхом спільного об’єднання зусиль міської ради, виконавчого комітету та самих мешканців міста  0 12
Про відміну фінансування встановлення пам'ятного знаку Т.Г. Шевченко   0 8
Ремонт частини вулиці Софіїївська (від вулиці Північної до вулиці Молодогвардійської)  0 31
Влаштування тротуарної плитки по вул. Шевченко   0 41